Om Sjøgaren

Velkommen til Sjøgaren og Husøy! Her er en liten oversikt over eiendommen og hva du kan forvente. Sjøgaren består av tre etasjer – en kjeller med bad, bod og filmrom, førsteetasje med entre, stue og kjøkken og andre etasje med soverom. I tillegg er det romslige uteområder og en stor brygge. Det er kort veg til Teie og Tønsberg med alle fasiliteter.

Stue
På Sjøgaren finner du en stor stue med sofaer og en noe mindre spisestue. Det ble lagt nytt gulv i stua i 2020.

Kjøkken
Et allright kjøkken som har godt med benk- og skapplass. Kjøleskap med en liten fryser, komfyr og mikro. Kjøkkenet har også vannkoker og kaffetrakter.

Baderom
Badene ligger i kjelleren. Her er det to toaletter og to dusjrom. Det er også et større «hovedrom» med oppbevaring og servanter. Badene er i god stand, om enn ikke nyoppusset.

Kjellerstue
I kjelleren finner du en stue vi kaller filmrommet. Her er det superkoselig å sette opp til filmvisning i en av de mange sofaene. Obs. Ta med prosjektor og lerett selv! Utenfor kjellerstua finner du bokser for kildesortering og boden er rett frem ned trappa. Her finner du i tillegg til vaskesaker også et ekstra kjøleskap.

Soverom
I andre etasje finner du stort sett bare soverom. Det er to store og tre små rom. Husk å ta med eget sengetøy!

Uteområder
Sjøgaren har en stor deilig plen med sol nesten hele dagen. Vi har også egen brygge og en liten strand. Bunnforholdene har nok sett bedre dager, men det er også mange badeplasser i nærheten. Brygga egner seg spesielt godt til lange, gode frokoster i sola.